Iduman

Az Iduman Kft. Magyarország szívében, Fejér megyében, Dunaújváros külterületén helyezkedik el. Budapesttől 60 km távolságra fekszik. Az M6, M8 autópálya és a Duna mellett található.

Cégünk 2007-ben magánvállalkozásként kezdte meg működését. A cég fő tevékenysége hidak, daru-, darupályaszerkezetek, gépészeti acélszerkezetek és más jellegű acélszerkezetek (pódiumok, csarnokok, stb) gyártása és szerelése.

Irodánkban 4 CAD munkahelyen dolgozunk az XSteel 3D-s tervezőrendszerrel. Ez a program fontos része a CNC gépeink vezérlésének is.

A szerkezetek gyártásához rendelkezésünkre áll 5 hajós gyártócsarnok több, mint 7000 m2-es alapterülettel valamint festőcsarnok 1000 m2-es alapterülettel.
Ezeken túl 6 szórófejes revétlenítő és 200 m2-es szóróterem is megtalálható 2 szórópuskával. A gyártásnál CNC vezérlésű lángvágót, CNC vezérlésű profilfeldolgozó gépsort alkalmazunk. A szerkezetek mozgatásához 17 híddaru áll rendelkezésre, 90 tonna maximális emelőkapacitással 12 m maximális emelési magassággal.

A kész szerkezetek kiszállításához saját gépjárműparkunkat vesszük igénybe. A mindenkori szállítási kapacitásunkat az adott közúti űrszelvény határozza meg, eddigi legnagyobb méretű szállított szerkezetünk 53 méter hosszú daru főtartó volt.

Az acélszerkezetek szereléséhez saját szerelőcsapatunk áll rendelkezésre, akik minden -a szereléshez szükséges- eszközzel rendelkeznek. (a Hilti gépektől az autódaruig bezárólag)

Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságára és a megrendelő megelégedettségére.

Éppen ezért az előzetes igényfelméréstől a tervezésen és a gyártáselőkészítésen keresztül egészen az elkészült szerkezet átadásáig mindig magasan képzett, a munkájára igényes munkatársakkal kerülhet kapcsolatba, akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Acélszerkezeti mérnökök, építő- és építészmérnökök, statikusok, gépészmérnökök, hegesztőmérnökök, anyagvizsgáló mérnökök és logisztikusok dolgoznak azon, hogy az Ön elvárásainak minden esetben meg tudjunk felelni.
Az üzemi gyártást több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégánk vezeti. Minősített hegesztőink, szakmunkásaink szintén nagy gyakorlattal rendelkeznek az acélszerkezet gyártás területén.
A helyszíni szerelést saját szerelő csapatunk végzi, akiknek nincs olyan feladat, amit ne tudnának a legnagyobb pontossággal és szakértelemmel elvégezni.

Képtalálat a következőre: „széchenyi 2020 kedvezményezett”

    SZÉCHENYI 2020

Tanúsítások

IDUMAN KFt